Fotovoltaica residencial

Et volem conèixer!

El que necessites saber:

La instal·lació de plaques solars en cases és el futur de tota llar.

Donem un servei integral perquè puguis aconseguir diversos dels teus objectius: protegir el medi ambient, estalviar en la teva factura de la llum i guanyar autonomia.

Inicialment, ens encarregarem de donar-te el millor assessorament perquè puguis prendre la millor decisió. Això inclou, és clar, un pressupost a mida adaptat a la teva butxaca i un estudi d’estalvi energètic perquè puguem calcular quan trigaràs a amortitzar les plaques solars.

Una vegada decidits terminis, materials, equips, ubicació i molts altres factors tant sols hauràs de deixar la resta a les nostres mans.

L’equip d’enginyeria realitzarà tots els tràmits oportuns amb el teu ajuntament per a aconseguir els permisos necessaris, que poden variar depenent de la localitat. Aquest equip, al seu torn, serà el que et facilitarà els documents i certificats oportuns quan l’obra estigui acabada.

D’altra banda, els nostres tècnics, grans especialistes amb anys i anys d’experiència en el sector, s’encarregaran de tot el que a la instal·lació del teu equip fotovoltaic es refereix.
Si vols informació personalitzada no dubtis a contactar amb nosaltres, t’atendrem sense cap compromís!

Vols un pressupost?

  (*) Camps obligatoris.

  El camí que recorrerem junts...

  Estudi de viabilitat

  Tot comença analitzant cada cas. El primer que farem serà analitzar la viabilitat de la instal·lació en el teu habitatge.

  Estudi d’estalvi i pressupost

  El següent pas és delimitar diverses opcions de pressupost perquè sàpigues quant et costarà tot. D’altra banda, analitzarem quant estalviaràs en la factura de la llum i veurem el temps que trigaràs a amortitzar l’equip.

  Contracte

  Una vegada decidim quina és la millor opció per a tu, només faltarà signar el contracte per a posar-nos a la feina.

  Ajuntament

  Ens encarregarem de complir rigorosament tots els requisits i de presentar els documents que el teu ajuntament ens demani per a aconseguir el permís d’obra.

  Instal·lació

  Una vegada tots els permisos estiguin en ordre només faltarà buscar el dia que et va millor per a realitzar la instal·lació del teu equip.

  Emissió de certificats

  Amb les teves plaques solars instal·lades i funcionant correctament, només faltarà sol·licitar els certificats oportuns per a tenir-ho tot en regla. També ens encarreguem d’això.

  Fi!

  Ja està tot acabat, ara a gaudir de la teva nova font d’energia neta. Però no desapareixem, seguim pendents de tu en tot moment i oferim garantia.

  Manteniment

  Passats els anys, els teus equips poden necessitar una revisió o manteniment. També ens ocupem d’això. T’avisarem quan es compleixi el termini recomanat per a oferir-te el servei.

  Uneix-te a la revolució energètica

  Amb TerraSolari converteix el teu habitatge o empresa en un espai sostenible i eficient.