Sobre nosaltres

Et volem conèixer!

Qui som?

Som una empresa amb ànima que dissenya i implanta solucions d’autoconsum energètic basades en energies netes. Som especialistes en Fotovoltaica i Aerotèrmia.

L’equilibri evolutiu del medi ambient i les persones són el nostre focus. Treballem per a particulars, comunitats, pimes i indústria amb una clara mentalitat de col·laboració estreta.

El nostre objectiu és proporcionar als nostres clients les millors solucions i els millors resultats eficaços de forma activa. Creem experiències sostenibles i contribuïm a minimitzar l’impacte mediambiental. TerraSolari és una marca local, amb visió global, oberta al món.

Socialitzem el compromís amb la sostenibilitat i el canvi climàtic, perquè les persones puguem establir, enriquir-nos o renovar connexions de valor per a cuidar de la nostra Terra.

Posar el nostre granet de sorra per a la creació d’un món millor i més sostenible ens motiva i dona sentit a la nostra feina.

Uneix-te a la revolució energètica

Amb TerraSolari converteix el teu habitatge o empresa en un espai sostenible i eficient.

Les dades parlen per si soles...

+ 0
KW instal·lats​
+ 0
Arbres estalviats
0
Clients satisfets
0
Empleats compromesos

Missió

Els estudis apunten a que en un futur, l’autoconsum energètic renovable formarà part de les nostres vides i arribarà un moment en què només es concebran habitatges amb un sistema propi de generació d’energia. A través del nostre esforç, la innovació i el treball en equip, busquem sempre aconseguir l’excel·lència i ser part d’aquest gran canvi.

Visió

Ens sentim molt agraïts de formar part de la Gran Revolució Energètica que està tenint lloc aquí i ara. En aquest procés evolutiu de transició energètica i conscienciació mediambiental, som una marca espanyola de referència que treballa amb la tecnologia més innovadora i sostenible, en solucions d’autoconsum d’energia fotovoltàica i aerotermia.

Creiem en una comunitat compromesa amb el foment de l'equilibri del planeta.

Els nostres valors

Qualitat

Som conscients que l'ús de materials de qualitat repercutirà sempre en un millor rendiment dels projectes i major satisfacció dels nostres clients. Entenem que a més de la qualitat de producte i l'execució professional, la proximitat al client per a atendre manteniments, assessorament post-venda i tràmits administratius, suposa un important valor afegit.​

Medi Ambient

Parlar dels valors que ens mouen, és parlar del nostre compromís amb el medi ambient i del treball ben fet, realitzat amb cura i cuidant cada detall. Valorem sempre l'impacte dels nostres projectes i activitats sobre el medi ambient, dissenyant solucions respectuoses amb l'entorn i afavorint el seu equilibri. El respecte per la natura és una constant en la nostra vida diària.

Equip Humà

És prioritari per a nosaltres el benestar de les persones que treballen amb nosaltres, representa una garantia de satisfacció que sabem, es transmetrà en el resultat final de cara al client. Tot l'equip humà està guiat per un comportament vocacional i ètic. Estem orgullosos de comptar amb un grup de Persones implicades, que creguin allò fan i d'aquesta manera facilitem un ambient de treball basat en l'estabilitat laboral, la transparència i la confiança.

Dona un cop d'ull als nostres serveis

Serveis personalitzats per a cada cas. Explica’ns el que necessites i busquem una solució a mida!.