Fotovoltaica per a comunitats

Et volem conèixer!

El que necessites saber:

Les comunitats de veïns amb energia solar estan en auge.

Quan pensem en instal·lacions de plaques solars ens solen venir a la ment cases particulars, però l’energia fotovoltaica també està a l’abast de les comunitats de veïns. De fet, el nombre d’instal·lacions fotovoltaiques en comunitats està augmentant any rere any, cada vegada són més els veïns que decideixen passar-se a l’energia verda.

Des de TerraSolari realitzem serveis d’instal·lació en tota mena d’edificis, inclosos blocs de pisos en grans ciutats com Barcelona. De fet, no sols realitzem el muntatge dels equips, ens encarreguem de tot.

Disposem d’un equip d’enginyers que s’encarregarà de validar la viabilitat del projecte i d’elaborar un pla d’estalvi per a saber quant temps necessitareu per a amortitzar les plaques. Al mateix temps, aquest equip s’encarregarà de sol·licitar tots els permisos necessaris per a poder iniciar les obres.

D’altra banda, els nostres tècnics, experts amb una llarga i contrastada experiència en el sector, s’encarregaran de la instal·lació dels equips. Només farà falta buscar el millor dia per a començar i deixar-lo tot a les seves mans.

T’acompanyem en tot moment buscant la millor solució ecològica, la que maximitza l’estalvi en la factura de la llum i els equips que s’adapten a la teva comunitat perquè tots els veïns pugueu gaudir de l’energia del futur.

Si tens més dubtes o requereixes d’informació personalitzada no dubtis a contactar-nos sense cap mena de compromís serà un plaer atendre’t!

Vols un pressupost?

  (*) Camps obligatoris.

  El camí que recorrerem junts...

  Estudi de viabilitat

  Tot comença analitzant cada cas. El primer que farem serà analitzar la viabilitat de la instal·lació a la teva comunitat.

  Estudi d’estalvi i pressupost

  El següent pas és delimitar diverses opcions de pressupost perquè sàpigues quan us costarà tot. D’altra banda, analitzarem quant estalviareu en la factura de la llum i veurem el temps que trigaràs a amortitzar l’equip.

  Contracte

  Una vegada decidim quina és la millor opció per a vosaltres, només faltarà signar el contracte per a posar-nos a la feina.

  Ajuntament

  Ens encarregarem de complir rigorosament tots els requisits i de presentar els documents que el vostre ajuntament ens demani per a aconseguir el permís d’obra.

  Instal·lació

  Una vegada tots els permisos estiguin en ordre només faltarà buscar el dia que us va millor per a realitzar la instal·lació del equip.

  Emissió de certificats

  Amb les noves plaques solars instal·lades i funcionant correctament, només faltarà sol·licitar els certificats oportuns per a tenir-ho tot en regla. També ens encarreguem d’això.

  Fi!

  Ja està tot acabat, ara a gaudir de la vostra nova font d’energia neta. Però no desapareixem, continuem pendents de tu en tot moment i oferim garantia.

  Manteniment

  Passats els anys, els vostres equips poden necessitar una revisió o manteniment. També ens ocupem d’això. Us avisem quan es compleixi el termini recomanat per a oferir-vos el servei.

  Uneix-te a la revolució energètica

  Amb TerraSolari converteix el teu habitatge o empresa en un espai sostenible i eficient.