Fotovoltaica Industrial

Et volem conèixer!

El que necessites saber:

Un benefici doble: estalvi mediambiental i reducció de despeses.

Tots els sectors són cada vegada més competitius i tu ho saps millor que ningú. Per això cal cuidar fins al més mínim detall amb l’objectiu d’incrementar beneficis. És clar que això passa per vendre més, però també per gastar menys.

Des de TerraSolari t’ajudem a dissenyar un pla energètic que reduirà considerablement la factura elèctrica de la teva empresa. A més, la transició ecològica de les empreses cap a un futur verd és una realitat de present i futur.

Segur que emprendre el camí cap a la sostenibilitat generarà valor afegit per a una gran part dels teus clients.

Ja sigui per a una fàbrica, magatzem o oficines, tot començarà sobre el paper.

Junts realitzarem un estudi exhaustiu per a determinar quines són les millors solucions per a la companyia tenint en compte les seves circumstàncies.

Una vegada tinguem clar quant ens estalviarem i com procedir nosaltres ens encarreguem de la resta.

L’equip d’enginyeria és qui s’encarregarà de tot el relacionat amb permisos i certificats. Cada localitat té les seves peculiaritats, nosaltres ens encarregarem de complir amb els requisits i presentar la documentació oportuna per a poder començar les obres.

Al seu torn, els nostres experts en instal·lacions fotovoltaiques, amb moltíssimes “hores de vol” en el sector, instal·laran els equips en la vostra nau i connectaran la nova font d’energia neta al sistema.

Des de TerraSolari oferim un servei integral amb un estret seguiment de principi a fi perquè els nostres clients no hagin de preocupar-se de res. Si desitges més informació sobre aquest tema no dubtis a contactar-nos, t’assessorem sense cap mena de compromís.

Vols un pressupost?

  (*) Camps obligatoris.

  El camí que recorrerem junts...

  Estudi de viabilitat

  Tot comença analitzant cada cas. El primer que farem serà analitzar la viabilitat de la instal·lació a la teva empresa.

  Estudi d’estalvi i pressupost

  El següent pas és delimitar diverses opcions de pressupost perquè sàpigues quant et costarà tot. D’altra banda, analitzarem quan estalviareu en la factura de la llum i veurem el temps que es trigarà a amortitzar l’equip.

  Contracte

  Una vegada decidim quina és la millor opció, només faltarà signar el contracte per a posar-nos a la feina.

  Ajuntament

  Ens encarregarem de complir rigorosament tots els requisits i de presentar els documents que l’ajuntament ens demani per a aconseguir el permís d’obra.

  Instal·lació

  Una vegada tots els permisos estiguin en ordre només faltarà buscar els dies que van millor per a realitzar la instal·lació.

  Emissió de certificats

  Amb les noves plaques solars instal·lades i funcionant correctament, només faltarà sol·licitar els certificats oportuns per a tenir-ho tot en regla. També ens encarreguem d’això.

  Fi!

  Ja està tot acabat, ara a gaudir de la nova font d’energia neta. Però no desapareixem, seguim pendents del correcte funcionament en tot moment i oferim garantia.

  Manteniment

  Passats els anys, els equips poden necessitar una revisió o manteniment. També ens ocupem d’això. Us avisarem quan es compleixi el termini recomanat per a oferir-te el servei.

  Uneix-te a la revolució energètica

  Amb TerraSolari converteix el teu habitatge o empresa en un espai sostenible i eficient.