Opinions

Et volem conèixer!
mc fructuoso
mc fructuoso
17:28 03 Mar 22
ATENCIO MOLT BONA I BON PRODUCTE.
Jordi Montras Ferrer
Jordi Montras Ferrer
17:10 16 Nov 21
Després de mirar varies empreses vaig decidir que aquesta era la bona. Els més clars i "honrats" amb les explicacions.Vaig tirar endavant i ara que ho tenim fet, realment puc dir que vam endavinar 100%. Vull afegir a més un agraïment especial al Victor, el Carlos i el Richard que van ser molt atents en tot moment a l'hora de fer l'instalació( de vegades els operaris van molt al seu aire, aquests són molt cuidadosos.Agrair també a la resta de l'equip de Terrasolari l'atenció que han tingut.Ha sigut un plaer. HO VAM ENDAVINAR 100%Molt contents
Miguel Vicente
Miguel Vicente
10:48 30 Oct 21
No puc estar més content amb la meva instal·lació.De tots els pressupostos que havia demanat, el de Terrasolari n'ha estat, amb diferència, el millor. Però no només és el pressupost el que fa que aquesta empresa sigui una gran empresa. És el tracte, l'assessorament, la paciència per adaptar-se al que un vol i, sobretot, la serietat i el compliment del que prometen.En el meu cas, el pressupost inicial no es va semblar gens al que al final ha estat, perquè segons m'interioritzava respecte al tema de fotovoltaiques, anava canviant allò que els havia demanat.No he tingut cap problema per aquest motiu. Sempre es van adaptar al que els vaig demanar sense posar cap mena d'objeccions. Al final, vaig acabar muntant marques premium tant de plaques com d'inversor pel mateix cost que altres empreses em van passar per instal·lar productes de qualitat clarament inferior.Els instal·ladors, seriosos i molt competents, sempre accedint a escoltar-te perquè la instal·lació s'adapti a com la vols i amb uns acabats molt professionals.Sens dubte, recomano aquesta empresa, que si segueixen així, seran líders del mercat de les fotovoltaiques.
luis manga
luis manga
17:44 10 Oct 21
¡Súper professionals! Estem encantats.En 3 dies han realitzat la instal·lació fotovoltaica a casa deixant-lo en perfecte estat. Tant els tècnics com els comercials són molt agradables i ho expliquen tot perfectament. Els recomanem encaridament.
Mdolores Almazor
Mdolores Almazor
15:37 23 Jul 21
El meu instal·lació completada en pocs dies i funcionant, gràcies a un equip de muntatge molt professional, amable i educat. En tot moment molt curós en mantenir tot l'entorn de treball net. Molt contenta per l'elecció: preu, qualitat i tracte humà excel·lent
Manel Cubeles
Manel Cubeles
11:06 15 Jul 21
He posat les plaques solars amb aquesta empresa i és del tot recomanable!!!Personal molt professional i atent, tant l'equip administratiu, i d'enginyeria (Mar, Josep i David) com el grup de muntadors (Miquel, Aziz i Àlex) molt professionals i bones persones.Moltes gràcies per tot!!
Francesc X.
Francesc X.
13:00 02 Jul 21
M'han acabat avui l'instal•lació, tot magnífic, des de la búsqueda d'informació, Mar genial al màrketing i l'atenció personal, Josep a la part tècnica i també personal, el grup de montadors molt professionals, polits i súper agradables.Resumint, estic encantat de tot i de tots, ho recomano 100%.Moltes gràcies.
Mostra els comentaris
js_loader

Uneix-te a la revolució energètica

Amb TerraSolari converteix el teu habitatge o empresa en un espai sostenible i eficient.